EEN FEEST VOOR HET OOG

Heeft u iets te vieren en wilt u uw gasten graag verwennen met een lekkere taart? Of is het weekend en bent u op zoek naar overheerlijke patisserie? In Keerbergen kunt u in beide gevallen aankloppen bij Bakkerij Sara’s Atelier voor een uitgebreid assortiment.

VAN FRUITTAARTEN TOT BISCUITTAARTEN

Zo zijn er zowel taarten op zanddeegbodem als op gewone taartenbodems in de aanbieding. U kunt bovendien kiezen of u al dan niet slagroom op uw taart laat spuiten. Het hangt allemaal af van uw eigen smaak. In de winkel zijn er sowieso diverse soorten taarten beschikbaar, zoals verschillende fruittaarten, een pruimentaart of een abrikozentaartje. Er kunnen altijd verjaardagstaarten of gewone biscuittaarten op bestelling gemaakt worden.

STEL GERUST UW VRAGEN

Het kan best zijn dat u met specifieke vragen zit over de taarten en patisserie die u bij Sara’s Atlelier in Keerbergen kunt kopen. Als dat het geval is, kunt u best vandaag nog contact opnemen. U krijgt sowieso snel een duidelijk antwoord.

STEL GERUST UW VRAGEN

Het kan best zijn dat u met specifieke vragen zit over de taarten en patisserie die u bij Sara’s Atleier in Keerbergen kunt kopen. Als dat het geval is, kunt u best vandaag nog contact opnemen. U krijgt sowieso snel een duidelijk antwoord.

LOVE AT FIRST BITE

Bij Sara’s Atelier